13/03/15 - 11:00h

Ječmenica: Boriću se da se Jelena vrati u tim

 

Srpska FED kup reprezentacija će 18. i 19. aprila u Novom Sadu igrati meč za ulazak u Svetsku grupu II, a selektor Tatjana Ječmenica-Jevtić još uvek ne zna koje će joj teniserke biti na raspolaganju. Ona kaže da neće odustati od toga da za meč sa Paragvajem okupi najjači tim.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Obavila sam razgovore sa nekim igračicama koje su mi usmeno rekle da su spremne, ali je sve to nezvanično dok ne pošaljem pozive. Zvanične pozive ću uskoro da pošaljem, pa ćemo da vidimo. – rekla je Ječmenica za Večernje novosti.

Glavno pitanje jeste da li je realno očekivati Jelenu Janković i Anu Ivanović u timu. Iako je Jankovićeva izjavila da se povlači iz reprezentacije za koju je igrala deset godina, Ječmenica smatra da bi mogla da je ubedi da ponovo zaigra FED kup.

Moj zadatak u narednom periodu će biti da razgovaram sa Jelenom i Anom, jer bi nam njihova podrška bila od velikog značaja. Znam da je Jeca rekla da se povlači iz reprezentacije, ali je ona odigrala preko 40 mečeva za nacionalni tim, ima iskustvo i uvek je igrala srcem. Ne opraštam se tako lako od nje i boriću se da ona bude deo tima.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Jelena Janković, Selektor, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.