04/09/15 - 14:09h

Jeca i Aleksandra uspešne u dublu (WTA parovi – USO)

 


Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić bile su i više nego uspešne u dubl konkurenciji poslednjeg gren slema sezone, US Opena. Naše teniserke su sa vrlo ubedljivim rezultatom od 6-2, 6-2 po setovima savladale španski dubl tandem Aranču Para Santonju i Anabel Medinu Garigez. Nema sumnje, srpska dominacija ponovo je došla do izražaja.

J. Janković/A. Krunić66
A.M. Gariges/A.P. Santonja22

Jelena i Aleksandra

Srpske teniserke su tako ostvarile plasman u narednu fazu takmičenja u Njujorku. Meč je bio specifičan po velikom broju brejkova. Devojke su često popuštale na svom servisu. Jeca i Aleksandra su prethodno savladale holandsko-nemački par Skurs-Bek.

Brejk se desio već u prvom gemu prvog seta. Gem na svoj servis izgubile su upravo Španjolke. Nakon toga su Jeca i Aleksandra odlučno odigrale gem na svoj servis i bilo je 2-0, a zatim su napravile i novi brejk nakon koga su ostvarile prednost od 3-0. Nakon lošijeg servisa, prepustile su protivnicama brejk za 3-1, ali su ipak uz brejk u sedmom gemu povele sa 5-2, a zatim odservirale za set.

U drugom setu su Jeca i Aleksandra prve izgubile svoj servis. Ali onda su devojke sa druge strane mreže popustile tri puta pri svom servisu i tako izgubile i drugi set sa 6-2.

Naredne protivnice naših devojaka biće dubl par Švedova-Delakva.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Grend Slem, Jelena Janković, Teniserke, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.