09/12/19 - 22:53h

“Jasno je da Novak želi da ima što više mečeva pre dolaska na AO”

 

Direktor ATP turnira u Adelajdu smatra da je Novak Đoković izrazio želju da igra na njihovom takmičenju kako bi pred Australijan open imao što više mečeva.


Source: Alex Pantling/Getty Images North America

– Većina igrača je prihvatila da igra na ATP kupu, a u zavisnosti od rezultata, oni takmičenje mogu da završe u utorak ili nedelju. Jasno je da Novak Đoković želi da ima što više mečeva pre dolaska na Australijan open. – rekao je Alister Mekdonald, koji smatra da je turnir u Adelajdu profitirao uz ATP kup.

Novaku neće biti prvi put da igra u Adelejdu, tamo je osvojio svoj treći ATP trofej u karijeri, posle Amersforta i Meca.

– Ovde je osvojio turnir 2007. godine. Imali smo nekoliko puta razgovore sa njim. Razgovarali smo davno pre toga i sa drugim igračima. Novak je smatrao da će mu to biti dobra priprema i rekao nam je da je zainteresovan da igra ovde. Imamo dobar sistem jer imamo i direktan let za Melburn. – rekao je Mekdonald i dodao:

– Veoma smo srećni, ugostićemo veliki broj odličnih igrača i igračica, a naš Centralni teren ima pokretni krov u slučaju da počne da pada kiša.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.