24/02/12 - 20:35h

Jankovićeva stala u polufinalu

 

Nažalost Srbija je ostala bez predstavnika na WTA turniru u Dubaiju. Jelena Janković je poražena u polufinalu od poljakinje, Agnješke Radvanske posle velike borbe u 3 seta. Obe teniserke su igrale promenjlivo, što se najbolje može videti u rezultatu ovog meča.

J. Janković260
A. Radvanska626


Jelena Janković je imala probleme na startu ovog meča. Prvi servis joj nije išao, a Radvanska je to nemilosrdno kažnjavala i prvi set lako rešila u svoju korist uz nekoliko brejka- 6:2.

U drugom setu kao da su ove dve teniserke zamenile uloge. Jelena je zaigrala znatno bolje nego u prvom setu, nizala je „vinere“ na šta poljakinja nije imala adekvatan odgovor. Prvi servis je takodje bio malo bolji nego u prvom setu, a najbolje o svemu tome govori rezultat- 6:2 u drugom setu za našu teniserku.

Jelena Janković

Treći set možemo nazvati katastrofalnim po na našu teniserku. Uloge su ponovo bile zamenjene, samo ovog puta Jankovićeva nije uspevala da udje u meč. Pravila je dosta grešaka, loše se snalazila u poenima, Radvanska je diktirala tempo… Kada saberemo sve ovo, dolazimo do ishoda trećeg seta- 6:0 za Radvansku i njen plasman u finale turnira u Dubaiju.

Za kraj da napomenemo, u finalu će Radvanska igrati protiv Julije Gerges koja je savladala Karolinu Voznjacki u dva seta.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.