21/01/12 - 21:21h

Janković- Voznjacki live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 11:10)

 

Meč osmine finala izmedju Jelene Janković i Karoline Voznjacki, na programu je 22 januara sa početkom oko 11:10. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našem sajtu!

Live prenos počinje za


Jelena Janković

Jelena Janković igra svakako jedan od derbi meča osmine finala u ženskoj konkurenciji. Ona za protivnicu ima Dankinju Karolinu Voznjacki koja je prva na WTA rang listi. U medjusobnim duelima naša teniserka vodi u pobedama 4:3, ali je zato njihov zadnji duel u Rimu dobila Dankinja.

Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da Voznjacki, a i Jankovićeva još uvek čekaju na svoju prvu titulu na nekom Grend slem turniru, ovaj meč postaje još zanimljiviji. Sigurni smo da njih dve više od svega žele pobedu u predstojećem duelu, a tom pobedom bi bile korak bliže ka tako željenoj tituli.

Pored svega toga, sigurni smo da će meč biti izuzetno zanimljiv, kao i da će Jelena u njega ući maksimalno motivisana i spremna. Obe teniserke u prva 3 kola, protivnicama nisu dopustile da osvoje ni jedan set. Za nijansu je Jelena bila ubedljivija u svojim duelima što nas hrabri pred ovaj duel.

Budite uz Tenis Uživo i gledajte direktan prenos derbija osminefinala Australian Opena izmedju Jelene Janković i Karoline Voznjacki.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2012, Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Treće kolo, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.