28/03/13 - 11:00h

Janković – Šarapova live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 18h)

 

Posle pobede nad Robertom Vinči u četvrtfinalu turnira u Majamiju, Jelena Janković danas igra meč polufinala protiv Ruskinje Marije Šarapove. Meč se igra na Centralnom terenu, a trebalo bi da počne oko 18h po srednjeevroopskom vremenu. Direktan prenos meča pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Jelena Janković je sjajno odigrala na ovom turniru za sada. Ona je redom pobeđivala Duval, Nadju Petrovu i Soranu Kirsteu, da bi tek u četvrtfinalu prvi put izgubila set od Roberte Vinči, ali je meč dobila sa 2:1, sve ostale mečeve dobila maksimalnim rezultatom 2:0.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Ruskinja, Marija Šarapova, je do sada sve mečeve na Floridi dobila maksimalnim rezultatom 2:0, a redom su padale Eugenija Bučard, kvalifikantkinja, zatim Elena Vesnina, Klara Zakopalova i u četvrtfinalu Sara Erani.

Jelena Janković i Marija Šarapova su se do sada pet puta sastajale, a Ruskinja vodi u pobedama sa 4:1. Jelena je jedinu pobedu ostvarila 2007. godine u Birmingemu i to rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 7:5. Poslednji susret Srpkinja i Ruskinja odigrale su 2011. godine u Sinsinatiju, a Maša je slavila sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Masters, Masters u Majamiju, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.