06/07/15 - 16:15h

Janković – Radvanjska live prenos (oko 14:50h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpska teniserka danas igra meč osmine finala na ovogodišnjem Vimbldonu! Naša igračica će igrati protiv Poljakinje Agnješke Radvanjske, a njihov meč je drugi na terenu 3 i trebalo bi da počne oko 15h. Pratite direktan prenos iz Londona na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković u dosadašnjem toku turnira beleži dobre rezultate, a sve mečeve je rešila u svoju korist rezultatom 2:1, s tim što je poslednja dva pobedila nakon preokreta. U prvom kolu od Jelene je slabija bila Elena Vesnina, a zatim je “pala” još jedna Ruskinja, Evgenija Rodina. Treće kolo donelo joj je meč sa šampionkom Petrom Kvitovom, a nakon izgubljenog prvog seta JJ se vratila i napravila najveće iznenađenje ove godine u ženskoj konkurenciji.

Poljakinja, Agnješka Radvanjska, trenutno je 13. igračica sveta i po tome je favorit u ovom meču. Agnješka je u doasadašnjem toku turnira sve mečeve dobila sa 2:0, a “stradele” su Hradecka, Tomljanović i Delakva.

Jelena Janković i Agnješka Radvanjska do sada su se sastale sedam puta, a u pobedama vodi Poljakinja sa 5:2. Poslednji meč odigran je prošle godine u Rimu, a slavila je Srpkinja sa 2:0. Na travi se nisu sastajale.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite Vimbldon na TenisUživo i navijajte za Jelenu Janković!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.