23/02/13 - 16:14h

Janković – Knap live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 18:30)

 

Na redu je polufinale turnira u Bogoti. Jelena Janković, kao prvi fovorit na ovom turniru, nije imala većih problema u prethodnom meču, nadamo se da će tako biti i u ovom. Protivnica je malo poznata Karin Knap, a direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Jelena Janković je u četvrtfinalu igrala protiv Rumunke Aleksandre Kadantu, a za pobedu u ovom meču je našoj teniserki bio potreban samo 81 minut. U prvom setu je Jelena četiri puta oduzela servis protivnici za ubedljivih 6:2. U nastavku meča Janković biva još ubedljivija, pravi tri brejka i dolazi do pobede od 6:1 i plasmana u polufinale.

Sa druge strane je manje poznata Karin Knap koja je do duela sa Jelenom Janković došla nakon pobede, nad pobednicom ovog turnira iz prošle godine, nad Anom Arubarenom. Karin Knap, inače Italijanka, je bila ubedljiva protiv španske teniserke i lakše nego oečkivano trijmfovala rezultatom 6:3, 6:3.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena i Karina do sada nikad nisu igrale jedna protiv druge, ali ako je suditi po iskustvu i trenutnom plasmanu na WTA rang listi, naša teniserka bi trebalo bez više problema da dođe do svog prvog finala u ovoj godini.

Budite uz Tenis Uživo i pružite podršku Jeleni u polufinalu turnira u Bogoti!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.