11/10/15 - 18:15h

Janko uspešno operisao koleno, na teren od januara

 


Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je operisao koleno u Nemačkoj i prema sadašnjem planu trebalo bi da se na teren vrati od januara sledeće godine.

Janko

Janko

Janko Tipsarević je u toku prošle nedelje na društvenim mrežama objavio da će ići na operaciju kolena i da je to dogovor sa njegovim timom.

“Jos jedna bitka na pomolu…Nakon vise od 3 meseca problema, moj tim i ja smo odlučili da je najbolji potez za moju karijeru da uradim operaciju desnog kolena. Zadnje 2 godine su bile teske ali sam uveren da ću i ovo prebroditi i izaći jaci nego pre…Hvala svima na podrsci”, napisao je Janko tada na društvenim mrežama.

Popularnog Tipsu sada očekuje oporavak posle operacije, a procenjuje se da će on trajati oko tri meseca, što bi trebalo da znači da bi spreman trebalo da dočeka start nove sezone u januaru i nastupe u Aziji i Australiji.

Tipsarević se krajem marta ove godine vratio na teren posle jednoipogodišnje pauze zbog problema sa petom, zbog kojih je išao takođe na operaciju. Srbin je tada u paru sa Novakom Đokovićem nastupao na Masters turniru u Majamiju. Prvi meč u pojedinačnoj konkurenciji Tipsarević je odigrao u Hjustonu, nekoliko dana nakon takmičenja na Floridi, a tokom tekuće sezone Janko je učestvovao na ukupno devet turnira.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Janko Tipsarevic, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.