07/02/17 - 10:41h

Janko u drugom kolu turnira u Kitu!

 


Srpski teniser Janko Tipsarević prošao u drugo kolo turnira u Ekvadoru.


Janko Tipsarevic


Nakon dve osvojene titule na Tajlandu, srpski teniser Janko Tipsarević započeo je svoju turneju po Južnoj Americi učešćem na turniru iz Serije 250 u Kitu, glavnom gradu Ekvadora. Meč na samom startu ekspresno je dobio, odustajanjem protivnika.

Španac Danijel Himeno Traver (114.) je već u prvom setu zbog povrede, posle samo 23 minuta, predao meč našem Janku pri rezultatu 4:1.

Bio je ovo njihov treći međusobni duel, a Jankov prvi poen.

Tipsarević, koji je trenutno 101. igrač na ATP listi, na turniru u Ekvadoru učestvuje zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora. U drugoj rundi će igrati protiv četvrtog nosioca, Brazilca Tomasa Belučija, koji je bio slobodan na startu.

Prvog dana takmičenja, Gerld Melcer je trijumfovao protiv Horasija Sebaljosa sa 2:1, dok je Santijago Giraldo, bio bolji od Benjamina Bekera u dva seta.

Od ostalih naših tenisera, na teren danas izlazi Marko Tepavac, koji je kao “laki luzer” obezbedio učešće na turniru u Sofiji, uprkos činjenici da je poražen u poslednjoj rundi kvalifikacija. On se tako pridružio Viktoru Troickom,čiji je meč sa Turčinom Ilkeom pomeren za sutra.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Janko Tipsarevic, Marko Tepavac, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 1

 
Vranjanac February 7, 2017 Odgovori

Idemo Janko ako Bog da da se vratis u top 50 makar . pozdrav do titule ale ale

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.