20/02/12 - 21:32h

Ivanović- Skjavone live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 16:30)

 

Počeo je WTA turnir u Dubaiju. Prvo kolo i odmah derbi. Oko 16:00, 21 februara na teren će istrčati Ana Ivanović i Frančeska Skjavone. Naravno, direktan prenos ovog meča moćićete da pogledate na našem sajtu, a nadamo se uz vaše navijanje pobedi naše teniserke.

Live prenos počinje za


[ad#bet365-480×60-tennis-live-betting-banner]

Ana Ivanović posle ne tako uspešnog nastupa na turniru u Dohi, dolazi na ovaj turnir sa ciljem da zabeleži znatno više mečeva i pobeda nego na prethodnom. Sa druge strane, protivnica u prvom kolu ovog turnira je, ni više ni manje, italijanka Frančeska Skjavone.

Ana Ivanovic

Ana Ivanović

Našoj teniserki mnogo više odgovara tvrda podloga kao što je u Dubaiju nego italijanki. Italijanka se mnogo bolje snalazi na šljaci, što bi trebalo da donese prednost Ani, ali naša teniserka mora i pored toga maksimalno skoncentrisano ući u ovaj meč.

Njih dve su do sada odigrale 3 meča i u sva 3 meča Ana je bila pobednik. Zanimljivo je to da su 2 meča odigrale na šljaci gde ju je Ana pobedila kao i u trećem meču koje su odigrale na tvrdoj podlozi u Indijan Velsu gde je naša teniserka takodje trijumfovala.

Nadamo se da će i u njihovom četvrtom meču ova mini serija biti nastavljena i da će Ivanovićeva uspeti da donese radost svoj fanovima!

Budite uz Tenis Uživo i podržite našu teniserku na turniru u Dubaiju!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
djordje February 21, 2012 Odgovori

Naprijed Ana!

 
Danijel petrovic February 21, 2012 Odgovori

ajmo ana do pobede svaka cast za vojstvo protiv skjavone u prvom setu od 5 0

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.