08/01/12 - 00:44h

Ivanović- Safarova live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Počinje turnir u Sidneju! Na njemu učestvuju Ana i Jelena, a Bojana je u kvalifikacijama. Noćas od 1:00 igra Ana svoj prvi meč, koji su mnogi proglasili za derbi kola protiv Lucije Safarove uz direktan prenos na našem sajtu!

Live prenos počinje za


Posle neuspešnog nastupa na turniru u Brizbejnu gde je eliminisana u drugom kolu od Kim Klajsters, naša teniserka traži bolju formu na ovom turniru koji joj je poslednji pred Australian Open.


Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović


Svakako ne laka protivnica čehinja Safarova. Imala je priliku par puta da odmeri snagu sa njom. Ona nije ne premostiva prepreka po Anu ali moramo uzeti u obzir da naša teniserka nije još u svojoj prepoznatljivoj formi.

Kladionice su se opredelile da Ivanovićevoj daju ulogu velikog favorita, a mi se nadamo da će ona ta očekivanja i opravdati. Sama je par puta najavljivala da je naučila iz svojih grešaka i da će uskoro ona biti ona stara kada je vladala ženskim tenisom i bila svetski broj 1.

Budite uz Tenis Uživo i pratite meč Ane Ivanović u direktnom prenosu. Ona će uz vašu podršku pružiti svoj najbolji tenis, a nadamo se da će to biti dovoljno za prolazak u sledeće kolo ovog turnira.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.