22/01/12 - 20:02h

Ivanović- Kvitova live prenos – Gledajte direktan prenos (01:05)

 

Noćas od 01:05 na programu je još jedan derbi meč osminefinala izmedju Ane Ivanović i Petre Kvitove. Direktan prenos ovog meča možete pogledati na našoj stranici!

Live prenos počinje za


Ani Ivanović za prolazak u četvrtfinale ovog turnira potrebna je pobeda nad drugom teniserkom sa WTA rang liste. Reč je o Petri Kvitovoj koja je ujedno i najteža protivnica od svih protiv kojih je Ana ove godine igrala u Melburnu.

Njih dve su do sada 3 puta igrale jedna protiv druge. Veoma pozitivno je što Ana Ivanović u dosadašnjim mečevima nije znala za poraz. To svakako psihički utiče na Kvitovu jer ona nezna kako to izgleda pobediti našu teniserku. Sa druge strane, to sa sobom nosi i loše stvari. Sigurno je da će Kvitova dati sve od sebe da tu seriju prekine kao i da će biti maksimalno skoncentrisana u ovom meču.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Nadamo se da će Ana takodje dati sve od sebe i nastaviti svoju dobru igru čime bi sebi obezbedila plasman medju 8 najboljih na ovom Grend slemu.

Budite uz Tenis Uživo i u direktnom prenosu na našem sajtu navijajte za Anu Ivanović u meču protiv Petre Kvitove!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Australian Open, Australijan Open 2012, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti, Četvrto kolo


Komentari: 1

 
Aleksandar January 22, 2012 Odgovori

Svi smo uz tebe Ana.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.