16/01/12 - 13:01h

Ivanović- Domingez live prenos – Gledajte direktan prenos (10:00)

 

Zadnji meč prvog kola u kojima nastupaju naši teniseri igra Ana Ivanović. Ona svoj prvi meč na ovom Grend slemu igra protiv Lourdez Domingez Lino oko 06:30, 17 januara.

Live prenos počinje za


Kladionice, a i mi smo apsolutno mišljenja da Ana u ovom meču može i mora da trijumfuje. Ona je nekoliko puta izjavila da su joj očekivanja za ovu sezonu velika, a ovo bi bio pravi trenutak i mesto da se to zacrtano i započne.

Ana Ivanović

Ana Ivanović. Getty images.

Domingezova za razliku od Ane u ovaj meč ulazi kao autsajder i bez ikakvog pritiska. To je sigurno olakšavajuća okolnost po nju jer će moći totalno rasterećeno da igra. Zbog toga Ivanovićeva mora da igra skoncentrisano svaki poen i da u svakom trenutku ovog meča bude fokusirana na pobedu. Ukoliko dodje do opuštanja naše teniserke, to uvek zna da se osveti.

Nadamo se da će Ana uz vaše navijanje na ovom meču, koji na našem sajtu ide u direktnom prenosu, stići do prve pobede na terenima u Melburnu ove godine.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Australian Open, Australijan Open 2012, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 3

 
Aleksandra January 17, 2012 Odgovori

6:0 6:3 Ana je dobila Spanjolku COME ON Ana!!!!!

 
Mirjana January 18, 2012 Odgovori

Klikam na Live prenos ali ne funkcionise, ne otvara !

 
Tenis Uživo January 18, 2012 Odgovori

Odgovor za Mirjanu: Ovaj meč je bio na programu 17 januara u terminu od 10:00 ( https://tenisuzivo.com/ana-kao-brzi-voz-u-2-kolu-australian-opena/ )

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.