23/07/15 - 12:16h

Ivanišević: Novak poseduje neverovatnu mentalnu snagu!

 

Nekadašnji šampion Vimbldona i jedan od najboljih tenisera Hrvatske svih vremena, Goran Ivanišević, istakao je da je Novak Đoković na ovogodišnjem Vimbldonu potvrdio svoju klasu. Sadašnji trener Marina Čilića žali što nije došlo do polufinalnog duela Đoković – Vavrinka, jer smatra da jedino teniser iz Švajcarske trenutno može da ugrozi Novaka.

Nole, Goran i Marin

„Njegova dominacija traje već nkoliko godina. On poseduje neverovatnu mentalnu snagu. Odigrao je fantastičan Vimbldon posle velikog razočaranja u Parizu, a to može samo igrač apsolutne klase“, rekao je Goran Ivanišević, a potom dodao, u svom stilu, ko po njegovom mišljenju može da u ovom trenutku parira Novaku:
„Stanislas Vavrinka. Veoma mi je žao što nije došlo do njihovog duela na Vimbldonu. Đoković bi trebalo da Gaskeu kupi najskuplju bocu francuskog vina jer je eliminisao Vavrinku.“

Nakon osvarta na pređašnji deo sezone Hrvat je govorio i o svom odnosu sa našim igračem.

„Imam odličan odnos sa Đokovićem. Često se viđamo na turnirima, a njegov trener Boris Beker je moj dobar prijatelj. Srpski i hrvatski teniseri su bliski na turnirima. Treniraju zajedno često. Što se tiče Umaga, to ćete njega morati da pitate”, zaključio je Goran.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Goran Ivanisevic, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.