30/06/19 - 17:11h

Ivanišević: Kad te pozove Novak Đoković…

 


Hrvat Goran Ivanišević potvrdio je da će biti jedan od trenera Novaka Đokovića.


Foto: Getty images/Clive Brunskill

Legendarni Zec istakao je da nije očekivao poziv najboljeg igrača sveta i da sada zbog toga odlaže svoje obaveze.

– Neobično je sve to, malo nenadan poziv došao je pre nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je hteo da dođem i ranije, ali imao sam ‘senior tour’ još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening – nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga… Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane.

Ivanišević je prethodno radio sa Marinom Čilićem i Milošem Raonićem.

– Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Vajda saglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta saradnja potrajati. – rekao je on i dodao:

– Ovo je neka vrsta upoznavanja. Mislim, znamo se mi, bio sam mnogo puta s njim na terenu, ali sa druge strane, sad sam prvi put s njegove. Malo smo porazgovarali o mom viđenju njegove igre, o tehničkim stvarima. Evo, sad ćemo se malo bolje upoznati, zbližiti, pa ćemo sesti i videti za dalje.

Đoković odbranu trofeja na Vimbldonu započinje protiv Filipa Kolšrajbera u ponedeljak od 14 časova.

– Važno je da je Novak dobar u glavi i spreman da brani titulu. Kolšrajber je dobar protivnik za prvo kolo, treba ga poštovati, ali Novak je u odličnom stanju. Vidim da je nekako ‘čist’, poraz u Parizu od Tima malo ga je pomutio, ali mislim da je prvi favorit – ako sve bude u redu, mislim da će odbraniti titulu. – zaključio je njegov novi trener.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Goran Ivanisevic, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.