11/10/14 - 16:00h

Ivana Jorović debitovala pobedom u kvalifikacijama! (WTA Luskemburg)

 

Mlada srpska teniserka Ivana Jorović ostvarila je pobedu u prvoj rundi kvalifikacija za WTA turnir u Luksemburgu. U svom debiju na WTA turnirima 17-godišnja Srpkinja savladala je Osean Dodin iz Francuske rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:1, 7:5. Teniserka iz Srbije će se u drugoj rundi kvalifikacija sastati sa Šveđankom Johanom Larson.

I. Jorović467
O. Dodin615
Ivana Jorovic

Ivana Jorovic

Duel je počeo bolje za teniserku iz Francuske, koja je napravila dva brejka i već na startu povela sa velikih 4:0. U nastavku Srpinja je uspela da napravi jedan brejk, ali to nije bilo dovoljno, pa je Osean Dodin osvojila prvi deo meča rezultatom 6:4.

Drugi set počeo je brejkom Francuskinje, a to kao da je naljutilo teniserku iz Srbije. U nastavku seta Ivana Jorović je tri puta oduzela servis rivalki i potvrdila stečeno za konačnih i ubedljivih 6:1 u drugom setu.

Treći period bolje je počela Srpkinja, povela sa 2:1, ali je Francuskinja vratila brejk za 2:2, a potom novim stigla do velikih 4:2, pa i 5:2. Međutim, Ivana Jorović kao da se tada probudila i sa dva brejka preokrenula meč, ostavila protivnicu na pet osvojenig gemova, dok je ona upisala pet u nizu, za konačnih 7:5 u trećem periodu.

Ivana Jorović će se u drugoj rundi kvalifikacija sastati sa Johanom Larson iz Švedske.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ivana Jorović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.