10/03/13 - 14:58h

IV: Ziki i Viktor sa svojim parovima poraženi u dublu

 

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindštet, kao i Viktor Troicki i njegov partner, Italijan Fabio Fonjini poraženi su na startu turnira u Indijan Velsu u konkurenciji dublova.

Troicki i Zimonjic

Troicki i Zimonjic

Nenad Zimonjić i Robert Lindštet poraženi su od braće Marej, Endija i Džejmija. Britanci su bili bolji od srpsko-švedske kombinacije sa 2:1 u setovima, 6:4, 4:6, 4:10. U prva dva seta videli smo po tri brejka. U prvom su Zimonjić i Lindštet imali jedan više, pa su ga dobili rezultatom 6:4, a u drugom je situacija bila obrnuta. Treći set igrao se do deset poena, a Marejevi su ga dobili sa ubedljivih 10:4.

Od Troickog i Fonjinija bolji su bili Peruanac Sebastijan Gonzales i Amerikanac Skot Lipski. Oni su savladali srpsko-italijansku kombinaciju sa 6:4, 6:4 posle 59 minuta igre. U oba seta imali su po brejk prednosti, što ih je dovelo do drugog kola Mastersa u Indijan Velsu.

Viktor Troicki završio je takmičenje i u singlu, a Fabio Fonjini će se oko ponoći sastati sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dubl igrač, Masters, Masters u Indijan Vels, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.