19/04/16 - 15:16h

Istanbul: Debakl Krunićeve na startu

 


Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji ni gem u meču prvog kola WTA turnira u Istanbulu. Ona je na startu poražena od Letonke Anastasije Sevastove sa 6:0, 6:0.

A. Krunić00
A. Sevastova66

Aleksandra Krunic (photo: www.tenisuzivo.com)

Aleksandra Krunic (photo: www.tenisuzivo.com)


Posle odličnih igara u Fed kupu za vikend, Aleksandra Krunić je ubedljivo poražena na startu WTA turnira u Istanbulu. Ona nije uspela da osvoji ni gem protiv letonske teniserke Anastasije Sevastove, u meču koji je trajao svega 44 minuta.

Aleksandra, koju su kladionice proglasile favoritom u ovom meču, osvojila je samo pet poena u prvih pet gemova. Devojka koja najbolje nastupe beleži pod zastavom svoje zemlje nije uspela da osvoji gem ni u šestom pokušaju, iako je imala 40:0 na svoj servis.

Krunićeva je pružila jači otpor u drugom setu, ali ponovo nedovoljno da se upiše na semafor. U tri gema je propuštala priliku da to učini, što je njena protivnica umela da kazni.

Sevastova u sledećoj rundi igra sa boljom iz duela Larson – Zanevska.

Danas startuje i Ana Ivanović na turniru u Štutgartu. Njena prva protivnica biće Nemica Karina Vitheft, a direktan prenos tog meča takođe možete pratiti na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.