08/12/16 - 13:03h

IPTL: Ubedljivi porazi Jelene i Ane

 

Srpske teniserke doživele ubedljive poraze u susretu Japan Voriorsa i UAE Rojalsa na Međunarodnoj teniskoj premier ligi (IPTL).


Ana Ivanovic

Ana Ivanovic


Šesti dan ovog egzibicionog takmičenja otvorili su Japan Voriorsi za koje na stupa Jelena Janković, i UAE Rojalsi, čije boje brani Ana Ivanović. Prvopomenuta ekipa slavila je rezultatom 23:20.

Srpske teniserke se nisu proslavile u ovom meču – Jelena Janković je nastupila u miks dublu – u tandemu sa Holanđaninom Žanom Žulijenom Rožeom poražena je od Martine Hingis i Danijela Nestora sa 6:1.

Porazu UAE Rojalsa kumovala je i Ana Ivanović, koja je u ženskom singlu ubedljivo poražena od Kurumi Nare sa 6:0. Ana je tako doživela i treći singl poraz na ovom egzibicionom nadmetanju – za razliku od Jelene Janković koja igra od prvog dana, Ivanovićeva se pridružila karavanu tek četvrtog.

U ostalim mečevima, Verdasko je pobedio Kuevasa sa 6:2, Ivaniševič Safina sa 6:5, a Kuevas i Nestor Verdaska i Rožea sa 6:5.

U drugom meču dana sastaju se Singapur Slemersi i vodeći Indijan Ejsesi.

Posle tri dana takmičenja u Tokiju i isto toliko u Singapuru, teniski cirkus se sutra seli u Indiju, gde će se takmičenje i završiti.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, IPTL, Jelena Janković, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.