02/12/15 - 20:01h

IPTL: Ivanovićeva bolja od Belinde Benčić

 

Međunarodna teniska Premijer liga započela je svoju drugu sezonu. Iako su u prvom izdanju ove lige igrali Novak Đoković, Nenad Zimonjić i Ana Ivanović, Srbija sada ima samo jednog predstavnika, a to je Ana Ivanović.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

Ana Ivanović se i ove godine vratila u IPTL. Ona nastupa za tim UAE Rojals, u kom su još i Rodžer Federer, Tomaš Berdih, Marin Čilić, Goran Ivanišević, Daniel Nestor i Kristina Mladenović.

Prva runda igra se u japanskom gradu Kobeu, a ekipa Japan Voriors, koja je domaćin u ovom kolu, ove godine uključena je u Premijer ligu. Anini Rojalsi su na startu igrali protiv ekipe Singapur Slemersa, a protivnica naše teniserke bila je Belinda Benčić. Srpska teniserka je u ovom ”mini” susretu slavila sa 6:3, a Rojalsi su u ukupnom skoru pobedili sa 26:20. U drugom susretu danas, domaća ekipa izgubila je od Indijan Ejsisa sa 25:24.

Takmičenje traje do 20. decembra, a ekipe će promeniti pet država. Iz Japana se sele na Filipine, zatim u Indiju, pa u Ujedinjene Arapske Emirate, a liga se završava u Singapuru.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Međunarodna teniska Premijer liga, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.