07/12/16 - 16:42h

IPTL: I Ana poražena od Bertens, Slemersi ubedljivi protiv Rojalsa

 

Ni u drugom nastupu na egzibicionom takmičenju Međunardne Premijer Lige, Ana Ivanović nije uspela da zabeleži pobedu.


Ana Ivanovic

Ana Ivanovic


Poput Jelene Janković juče, i Ana Ivanović je izgubila od Holanđanke Kiki Bertens istim rezultatom – 6:2. U ukupnom skoru, Singapur Slemersu su danas savladali UAE Rojalse sa 30:18.

Kiki Bertens i Marselo Melo su pobedili Martinu Hingis i Danijela Nestora sa 6:4, Karlos Moja je savladao Gorana Ivaniševića sa 6:2, Nik Kirjos Tomaša Berdiha sa 6:5 (7:5 u taj-brejku), Kiki Bertens Anu Ivanović sa 6:2, dok su u mupkom dublu Bagdatis i melo bili bolji od Nestora i Kuevasa sa 6:5 (7:3 u taj-brejku).

Singapur Slemersi su ovim trijumfom dospeli na drugo mesto IPTL, sada su ispred njih samo Indijan Ejsesi. UAE Rojalsi i Japan Voriorsi dele treće i četvrto mesto.
Ranije danas, Jelena Janković je sa dve pobede doprinela trijumfu Japan Voriorsa nad Indijan Ejsesima.

U Singapuru je trebalo da nastupe i dve najveće zvezde, Serena Vilijams i Rodžer Federer, ali su oboje u poslednjem trenutku odlučili da ipak odlože povratak na teren.

Posle tri dana nadmetanja u Tokiju, karavan ovog egzibicionog turnira se preselio u Singapur, gde će se igrati još sutra. Direktne prenose svih mečeva moži ćete da gledate na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, IPTL, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.