26/11/16 - 11:45h

IPTL: Ana verna Rojalsima, Jelena prvi put u takmičenju

 


Od 2. do 11. decembra igra se treće izdanje Internacionalne Premijer teniske lige. Srbija će imati dve predstavnice, Anu Ivanović i Jelenu Janković.


Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Novak Đoković, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, učesnici prve IPT lige ove godine neće nastupati.

[ad name=”tenis-clanak”]

Ana Ivanović je u prvom izdanju igrala za tim Indian Ejses, a već drugu godinu za redom biće član UAE Rojalsa. Jelena Janković nastupa prvi put i igraće za Japan Voriorse.

Uz Anu Ivanović u timu UAE Rojals nalaze se Daniel Nestor, Goran Ivanišević, Martina Hingis, Pablo Kuevas, Tomas Johanson i Tomaš Berdih.

Osim Jelene Janković za Japan Voriorse igraće Kei Nišikori, Kurumi Nara, Fernando Verdasko, Fernando Gonzales, Marat Safin i Žan-Žiljan Roše.

Ekipu Indian Ejses čine Eženi Bušar, Felisijano Lopez, Ivan Dodig, Mark Filipousis, Rohan Bopana, Sanja Mirza i Tomas Enkvist, a za Singapur Slemerse nastupaju Karlos Moja, Kiki Bertens, Markos Bagdatis, Marselo Melo, Nik Kirjos, Serena Vilijams i Rajner Šutler.

Ove godine takmičenje počinje u Japanu, gde igraju od 2. do 4. decembra. Od 6. do 08. timovi se sele u Singapur, a od 9. do 11. takmičiće se u Indiji, gde će biti održano i finale.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]