25/10/15 - 17:09h

I MTV EMA vole Novaka Đokovića! Novak večeras dodeljuje jednu od muzičkih nagrada!

 


Večeras će se održati spektakularne MTV European Music Awards u Milanu, Italiji. Svaki put kada gledate ovaj događaj, oni sa druge strane, u samoj organizaciji se potrude da imate spektakl pred očima i da uživate maksimalno u odličnoj muzici ali i prisustvu velikih muzičkih ali i zvezda iz drugih žanrova, poput glume, sporta itd.

Nole

E baš večeras će publika imati dodatni motiv da poseti preko malih ekrana MTV EMAs, jer će tamo da se pojavi ni više ni manje nego Novak Đoković. Ono što je razlog njegovog pojavljivanja jeste čast koju su mu ukazali da bude jedan od ljudi koji će dodeliti jednu od nagrada. Dodela nagrada je ove godine locirana u Milanu u Mediolanum Forum dvorani. Novak je stao tako rame uz rame, ili čak bolje rečeno, rame uz rame sa Noletom staće Martin Geriks, Tajni Tempa, Šej Mičel, Mark Ronson koga znamo po čuvenom hitu sa Bruno Marsom – Uptown funk i mnogi drugi.

Ne propustite MTV EMAs i ove sezone. Biće uzbudljivo! Ceo muzički milje je tu. Imaćete priliku da gledate najbolje od najboljih. Sigurni smo da ćete imati veliku gledanost, organizatori! Kada Novak dođe, uspeh je zagarantovan!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
Maja October 25, 2015 Odgovori

Svi pisete da ce nastupiti na dodeli nagrada a niko u koliko sati i gde ima prenos!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.