25/12/17 - 17:01h

HUMANI DEDA MRAZ: Novakova fondacija podelila paketiće deci iz hraniteljskih porodica

 

Fondacija Novaka Đokovića uručila je oko 150 novogodišnjih paketića na svečanoj dodeli u Šabačkom pozorištu mališanima iz hraniteljskih porodica sa teritorije Šapca, Loznice i Obrenovca, uzrasta od jedne do 10 godina.


Foto: Fondacija Novak Djokovic

Veliki broj poklona za najugroženiju decu ove godine je obezbeđen zahvaljujući nesebičnoj pomoći i podršci partnera iz Grada Šapca, kompanija Big Shoping Centar, Bambus prevoz, Chipsy Way, Kosili, Gebruder Weiss, Ernst & Young, zatim izdavačke kuće Pčelica i internacionalne škole Prima, navodi se na sajtu Fondacije.

Gorana Džudža Jakovljević, rukovodilac Odeljenja za implementaciju programa i projekata Novak Đoković fondacije istakla je da su praznici vreme kada svako od nas računa na ljubav, pažnju i mir, a posebno deca.

– Naša je obaveza i odgovornost da se u vreme darivanja okrenemo onima kojima je pomoć najpotrebnija – najmlađima. Novogodišnji paketići i današnji događaj su znak pažnje, koji ovim mališanima pokazuje da neko uvek misli i vodi računa o njima. Dodela je realizovana, zahvaljujući neizmernoj podršci partnera – velikoj energiji, posvećenosti i požrtvovanju svih članova tima koji je radio na ovom projektu. Zbog toga želimo da im se zahvalimo, u ime fondacije i sve dece koja su danas ovde. – rekla je Džudža Jakovljević i izrazila nadu da će tradicionalna dodela paketa inspirisati i druge na humanost i altruizam.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.