17/11/16 - 12:44h

Henman: Novakovo ponašanje odraz psihičkog stanja!

 


Još jedan Britanac je osudio ponašanje Novaka Đokovića, i to onaj koji bi poslednji trebalo da to čini…


zimbio.com

zimbio.com


[ad name=”tenis-clanak”]

Britanska javnost nikako da se okane Novaka Đokovića. Među onima koji su u negativnom kontekstu reagovali na njegovo ispucavanje loptice na tribine u meču sa Dominikom Timom na startu Završnog turnira u Londonu, našao se i bivši teniser sa ostrva, Tim Henman, sada analitičar na BBC-u.

Da je pogodio nekoga mogli su da ga diskvalifikuju. Kad su ga pitali za to, mogao je normalno da odgovori. Njegova reakcija je iznenađujuća za čoveka takvog iskustva, ali jasno pokazuje u kakvom je mentalnom stanju u ovom trenutku – prokomentarisao je nekadašnji britanski as aludirajući na raspravu Srbina i novinara tabloida Miror.

Da je samo rekao: ‘Znate, bila je to greška, nije trebalo to da uradim. Imao sam sreće da sam se izvukao i neće se ponoviti’, priča bi bila mnogo drugačija – dodao je Henman.

Zanimljivo je da je ovakav stav izneo svojevremeno najveći gubitnik Vimbldona – 1995. godine on je diskvalifikovan sa ovog takmičenja jer je pogodio u glavu skupljača loptica, takođe zbog izliva frustracije.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Londonu, Novak Djoković, Tim Henman, Vesti


Komentari: 6

 
Ljiljana November 17, 2016 Odgovori

Engleska nadmenost, malogradjanština i kratko pamćenje. Naravno uz dvostuki standard

 
Grujo November 17, 2016 Odgovori

Bravo Ljiljana upravu si sto posto.

 
RADMILA November 17, 2016 Odgovori

HHAHHA ENGLEZI POSTAJU SMJESNI I HVATAJU SE ZA SLAMCICE PROTIV NOLETA..MISLIM DA MURRAY NJEGOV TIM I FANOVI SVI SADA IMAJU CIR NA ZELUTCU JER JE MURRAY GODINAMAAAAAA BIO BROJ DVA PA SE CIR RAZVIO A SADA ONAKO MALO POPUSTA KAD JE MURRAY BROJ JEDAN ALI VRLO BRZO CIR CE DA SE VRATI HAHA ..EJJJJ KAKO SU PROVIDNI I LICEMJERNI , NEVIDJENO HAHAHHAAHH

 
Grujo November 17, 2016 Odgovori

Ko je taj Henman, šta je on osvoijo, ti englezi su obični sektaši, baš su smešni..Englezi uvek mrze sve što je srpsko a ni Marej nije njihov nego Škot al sve je to isto za nas. Napred Nole.

 
Ja November 17, 2016 Odgovori

Skot ce vam odneti i Vimblndon i 1 mesto u svoju domovinu, Skotsku, i..sta cete onda!? Uzasni ste.

 
nikola November 17, 2016 Odgovori

….I KARADJORDJE je imao ” Kuma ” !!! Srecno Novak ..

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]