09/01/13 - 20:12h

Flipkens bolja od Jovanovske

 

Osmina finala turnira u Hobartu bila je poslednja stanica Bojane Jovanovske na istom. Belgijanka, Kirtsen Flipkens lako je izašla na kraj sa našom teniserkom i u dva seta eliminisala je sa ovog turnira.

B. Jovanovski32
K. Flipkens66
Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Na ovom meču našu teniserku nije “slušao” servis. Belgijanka je to maksimalno koristila i napravila četiri brejka, a imala je samo osam brejk lopte!

Start meča je bio katastrofalan po Bojanu. Brzo se igralo, a naša teniserka je već nakon četiri gema gubila sa 0:4. Usledilo je buđenje Jovanovske uspela je da dođe do 3:5 uz jedan brejk, ali je Flipkens na svoj sledeći servis gem rešila ovaj set u svoju korist- 3:6.

U drugom setu, nažalost ista priča. Ovog puta Bojana nije uspela da napravi brejk, dok je Flipkens uz nova dva brejka lako stigla do pobede i plasmana u četvrtfinale tunira u Hobartu- 2:6.

Ostaje žal za boljim plasmanom na ovom turniru, ali Bojana Jovanovski mora da gleda napred. Uskoro je na programu Australijan Open i zapažen nastup bi bio pravi odgovor na ovaj “slučajni” poraz. Idemo Bojana glavu gore!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.