19/04/15 - 15:31h

FK: Poraz Jorovićeve, Paragvaj smanjio vođstvo Srbije na 2:1

 

Srpska teniserka Ivana Jorović poražena je u trećem meču Fed kup duela između Srbije i Paragvaja, od Veronike Sepede Rojg. Paragvajska teniserka slavila je sa 2:1 u setovima i smanjila vođstvo Srbija za koje su se prvog dana takmičenja izborile Ana Ivanović i Aleksandra Krunić.

I. Jorović621
V. Sepede Rojg366
Ivana Jorovic

Ivana Jorovic

Meč između Ivane Jorović i Veronike Sepede Rojg trajao je dva sata i četiri minuta, a teniserka iz Paragvaja došla je do pobede nakon preokreta. Posle ovog duela Paragvaj je smanjio vođstvo Srbije na 2:1.

Ivana je dobro započela meč, i uprkos greškama i sa jedne i druge strane, bila je ubedljivo bolja u prvom setu. Došla je do dva brejka, u petom i devetom gemu, i slavila sa 6:3.

U prva tri gema drugog seta obe su gubile svoje servise, pa je rezultat bio 2:1 za Paragvajku. Ona je u sedmom gemu još jednom oduzela servis naše teniserke i povećala vođstvo na 5:2, a zatim servirala za set. Iskoristila je prvu set loptu za 1:1.

Treći set doneo je potpuni preokret. Ivana je igrala znatno lošije od protivnice, uspela je da osvoji samo jedan gem, a Sepede Rojg je uz tri brejka slavila sa 6:1.

U četvrtom duelu sastaće se Aleksandra Krunić za Srbiju i Monserat Gonzales za Paragvaj.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Ivana Jorović, Srbija-Paragvaj, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.