18/04/14 - 15:52h

FK: Ivanović i Kirstea prve na terenu, sledi Jovanovski-Halep

 

Žrebom u Bukureštu danas je odlučeno da će sutrašnji duel za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa između Rumunije i Srbije otvoriti Ana Ivanović i Sorana Kirstea. Nakon toga na teren će Bojana Jovanovski i Simona Halep.

Srbija - Rumunija

Srbija – Rumunija

Sutra (u subotu) igraće se dva singl meča. Ana Ivanović će u prvom, koji počinje u 11h po našem vremenu, ukrstiti rekete sa svojom prijateljicom, Soranom Kirsteom. Nakon toga sastaće se Bojana Jovanovski i Simona Halep.

Sorana Kirstea je trenutno 27. teniserka sveta. Ana Ivanović sa njom ima skor od dve pobede. Poslednji put sastale su se 2010. godine u Lincu, a oba duela igrana su na tvrdoj podlozi. Bojana Jovanovski se sa Kirsteom sastajala šest puta i rezultat u međusobnim duelima je trenutno 3:3. Na šljaci se nisu sastajale, a poslednja dva duela, igrana prošle godine, dobila je Jovanovski.

Simona Halep je svetski broj pet, a sa Bojanom Jovanovski igrala je samo jednom i slavila u tom duelu. Bilo je to 2011. na Vimbldonu. Sa Ivanovićevom je prošle godine igrala dva puta. Jedan duel dobila je ona, a drugi naša teniserka. Oba su igrana na tvrdoj podlozi.

U nedelju se igraju dva singla i dubl. Prve će na teren Simona Halep i Ana Ivanović, zatim Bojana Jovanovski i Sorana Kirstea, a za dubl su prijavljene Jovana Jakšić i Nina Stojanović za Srbiju, a Nikolesku i Begu za Rumuniju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jovana Jakšić, Srbija - Rumunija, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.