16/04/13 - 09:00h

FK: Aleks i Bojana stigle u Štutgart, čekaju se Vesna i Ana!

 

Selektor Dejan Vraneš, kompletan tim i teniserke Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić stigli su juče u Štutgart, gde su odradili prvi trening. Danas će se timu pridružiti Vesna Dolonc, a sutra se očekuje dolazak najbolje rangirane srpske teniserke, Ane Ivanović.

Vranes, Krunic i Jovanovski

Vranes, Krunic i Jovanovski

U Štutgart su u poslepodnevnim časovima stigle Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić predvođene selektorom Dejanom Vranešom, kao i ostatak tima. Odmah posle sletanja i ručka naš tim otišao je u Porše Arenu kako bi odradili prvi trening, ali teren u Areni nije bio spreman. Trening su odradili u pomoćnoj hali nedaleko od Arene, a kada su tamo stigli zatekli su kompletan nemački tim. Naša reprezentacija sa treninzima nastavlja već sutra, kada će im se pridružiti i Vesna Dolonc koja stiže iz Moskve, a u sredu će se timu pridružiti i Ana Ivanović.

Biće veoma teško izboriti opstanak u Svetskoj grupi I. Već nekoliko godina Nemice imaju veoma jak tim koji može da se suprotstavi svakom, tako da će nam biti jako teško. Ovo je veliki izazov za nas. Ne igramo pred svojom publikom, tako da nam je to otežavajuća okolnost, ali ipak ćemo osećati i jedan vid domaće atmosfere, jer poznajemo ovaj grad zbog turnira koji se igra ovde svake godine. Uzbuđena sam što sam ponovo u nacionalnom timu, radujem se što ću provesti vikend sa koleginicama iz reprezentacije, kako na, tako i van terena – rekla je Ivanovića.

Duel za opstanak u Svetskoj grupi na programu je 20. i 21. aprila.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Srbija- Nemacka, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.