19/09/19 - 19:36h

Fejsbuk snima dokumentarac o Novaku

 

Ekipa “Film Farmers” koju je Fejsbuk angažovao da snime dokumentarac o Novaku Đokoviću nalazi se trenutno na Kopaoniku sa najboljim srpskim igračem.


Source: Getty Images Europe

Ekipa od nekoliko članova stigla je u Brzeće, gde snimaju dokumentarac o najboljem igraču sveta i radu njegove fondacije.

– Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije “Novak Đoković”. Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa decom gde su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprekorno, tako da smo veoma smo zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici FB mreže će moći da vide materijal krajem oktobra ili do kraja godine najkasnije. – rekao je producent Tom Peri.

On je istakao da ih je Novak oduševio odnosom prema mališanima koje je ugostio u okviru kampa prijateljstva.

– Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo sa takvim čovekom i nadam se da ćemo imati prilike da snimamo ponovo. – rekao je Peri i dodao:

– Znali smo za njegovu tenisku karijeru, ali ljudi u Engleskoj generalno nisu dovoljno upoznati sa Fondacijom i svime onime što radi kako bi pomogla deci, pogotovo ovde u Srbiji. Tako da je bilo jako lepo otvoriti oči i videti šta Novak i Fondacija čine za najmlađe.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.