24/03/16 - 22:00h

Federer se povredio dok je kupao decu

 

Švajcarski teniser Rodžer Federer konačno je oktrio kako je zadobio povredu kolena zbog koje je, prvi put u karijeri, podvrgnut operaciji.

Rodzer Federer

Rodzer Federer

Švajcarac je povredu doživeo nakon što se završio Australijan Open, krajem februara, operisan je u vrlo kratkom periodu, a već se na Mastersu u Majamiju vraća na teren. Novinarima na Floridi otkrio je kako je došlo do povrede meniskusa. Dok je kupao svoje ćerke bliznakinje, okrenuo se i samo čuo da je mu je koleno ‚‚puklo”.

Bio je to veoma jednostavan pokret, verovatno onakav kakve sam imao milion puta u životu. Nisam mnogo razmišljao o tome kada se desilo. – rekao je Federer.

Međutim, koleno mu je oteklo i tada je shvatio da je u pitanju nešto ozbiljnije. Nekoliko dana nakon toga pokidani meniskus mu je operisan.

Iako nije bio siguran da će moći da nastupi u Majamiju, posle mesec i po dana pauze ipak je odlučio da se vrati na teren. Dvanaest dana je hodao pomoću štaka, a prethodnih devet dana trenira bez ikakvih poteškoća.

Očekivanja su mi izuzetno mala, što je lepa promena. Želim samo da vidim gde sam. Presrećan sam što sam se vratio, nisam očekivao da ću biti ovde, da budem iskren, posle operacije.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
Mirko March 25, 2016 Odgovori

Prvo je izjavio da se povredio u parku igrajuci se sa decom…

 
vesna March 25, 2016 Odgovori

Ne sme da prizna da je nastradao od Mirke 🙂 🙂

 
ja March 25, 2016 Odgovori

Konačno nešto lepo, spontano, iskreno od ovog čoveka kao što je kupanje dece-pa makar rezultiralo i povredom. Veliki šampion, ostalo 0

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.