30/05/19 - 18:36h

Federer: Prošle godine sam gledao samo Đokovića i Čekinata

 


Švajcarac Rodžer Federer tri godine nije igrao na Rolan Garosu, a medijima je otkrio da nije ni gledao mečeve.


Source: Getty Images Europe

Švajcarac je istakao da ne zna kako je ko od njegovih kolega prolazio na Rolan Garosu prethodnih godina, ali je priznao da je odgledao deo samo jednog meča.

– Gotovo i da nisam gledao mečeve jer sam radio druge stvari. Ili sam trenirao ili sam bio sa prijateljima ili sa decom. Biti kod kuće sa četvoro dece koja trče po stanu i da budem ispred TV dva sata, možete da zamislite kako to izgleda! Mora da zaista bude nešto zanimljivo da biste ga gledali. Onda se nadate da će neko da pobedi, ali kako nisam bio deo turnira, nije me stvarno ni zanimalo ko će pobediti. Odlučio sam da ne igram, bilo mi je u redu što me nema u žrebu, bio sam srećan zbog drugih koji su bili tamo, a ja na drugoj vrsti avanture. – rekao je Rodžer i dodao:

– Iskreno, gledao sam prošle godine meč Čekinato – Đoković, ali samo tri gema i to je to jer se to dešavalo u tih desetak minuta. Čuo sam da je Novak u nevolji i rekao sam, hajde da vidim kraj meča. To je bilo sve. Inače se i ne sećam ko je šta uradio u protekle tri godine. Znam da je tu bio Rafa, ostalog se ne sećam.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rodžer Federer, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.