15/03/16 - 19:43h

Federer predstavio nove ‚‚Najki” majice

 


Švajcarski teniser Rodžer Federer predstavio je novu ‚‚Najki” kolekciju majica sa njegovim emotikonom. Federer kaže da je ovo novi način da se poveže sa fanovima.

Rodzer Federer

Rodzer Federer

Njegovi fanovi ranije su mogli da nose ‚‚Najki” majice sa njegovim inicijalima, a sada na njima mogu da imaju i Federerov emotikon.

Majice su rađene u tri verzije i puštene su u prodaju danas. Na jednoj se nalazi samo emotikon sa likom Rodžera Federera, na drugoj možemo da vidimo kako izgleda Federerov svet – dok putuje i igra tenis, a ponekad i te dve stvari istovremeno, a na trećoj je emotikon uz prepoznatljivu poruku ‚‚Najki” kompanije – Just do it.

Emotikoni su razigrani način da se povežem sa svojim fanovima. Ove majice su zaista zanimljiv način da se svet društvenih mreža uvede u tenis. Mislim da interesantno i zabavno. Želim da se fanovi sjajno provode kad se povezuju sa tenisom, bilo da me gledaju kako treniram, na mom meču ili kako potpisujem autograme i fotografišem se. Ako majica može da pomogne da se na neki način povežu sa mnom, to je odlično. Treba da znaju da ću biti jako srećan ako ih vidim kako ih nose. – rekao je Federer.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
Mirko March 15, 2016 Odgovori

Kad ga Nole “dohvati” bice emotikoni sa tuznim izrazom lica 🙁

 
mišo March 16, 2016 Odgovori

govno od ćovjeka

 
dragon March 17, 2016 Odgovori

odvrat je i antipatican zivim u ch i nazalost i on mi je u blizini

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.