14/05/19 - 16:08h

Federer: Ne znam ni da li je Nadal u mojoj polovini žreba

 

Švajcarac Rodžer Federer rekao je medijima u Rimu da ne zna ni ko se nalazi u njegovoj polovini žreba.


Source: Getty Images Europe

Švajcarac će igrati u istom delu žreba sa Rafaelom Nadalom, a na pitanje novinara da prokomentariše njihov mogući susret, Federer je rekao:

– Daleko smo u žrebu, ne znam ni tačno gde je on. Ne znam ni da li sam u njegovom delu žreba. Imam ja drugih problema pre nego što stignem dotle. Mislim da je Stefanos bio impresivan protiv Rafe prošle sedmice. Video sam kraj tog meča. Tu je i Dominik, koji je odličan bio u Barseloni, Sten je takođe igrao sa njim, doduše u prošlosti. Dolazi i novi talas igrača sa jednoručnim bekhendom koji mogu da se suprotstave Rafinim spinovima.

Trenutno treći igrač sveta pričao je i o svom povratku na šljaku.

– Imam osećaj da sam se vratio prilično brzo. Posebno zato što sam igrao u Madridu, ali mislim da sam prirodno doneo ove odluke. Ja sam odrastao na šljaci, volim proklizavanje i uživam u tome. Problem je kada provedem dugo vremena na šljaci, počnem više da proklizavam umesto da se krećem kao na betonu. Biće interesantno da vidim kako igram poene. U Madridu je šljaka bila veoma brza pa sam mogao da igram bliže mreži. Ovde je možda lakše da igram dropšotove. – zaključio je on.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Rimu, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.