08/10/20 - 12:41h

“Federer, Nadal i ja uvek vučemo jedni druge i motivišemo se”

 

Novak Đoković pričao je o tome kakav pristup životu ima i istakao da je svestan da sve ono što se dešava van terena utiče na njega i na terenu.


Novak, Nadal, Roger

Ja imam taj vrlo holistički pristup živoitu i svestan sam da sve što radim van terena utiče na mene na terenu, na moj nastup, spremu, oporavak. – rekao je Đoković i dodao:

– Izuzento ozbiljno sve to radim i shvatam udeo svake misle, emocije i situacije u životu u mojoj teniskoj karijeri, pogotovo u ovim trenucima kada igraš neizvesne mečeve, kao što je sada bilo – 4:4 treći set, branim brejk loptu. Okej, desi se i da napraviš duplu, ali da konstantno podnosiš taj pritisak i savladaš, prebrodiš… Potrebno je dosta snage, iskustva i vere u sebe.

On se osvrnuo na uspehe Velike trojke i istakao da jedni druge motivišu.

– Svako može da ima dobru sezonu, dve, ali nas trojica 15 godina ređamo takve pobede manje-više i to je definitivno pozitivna stvar za naš sport. Mislim da ta činjenica motiviše… Mi motivišemo jedni druge, ja kad vidim Nadala i Federera uvek nekako ogledam svoj tenis u njihovom. Uvek se poredimo, gde smo, šta smo… Uvek vučemo jedni druge i motivišemo se.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.