30/01/15 - 16:09h

Fed kup selekcija počela pripreme!

 

Fed kup selekcija Srbije počela je pripreme za predstojeće mečeve, koji ih očekuju u borbi za baraž za popunu Svetske B grupe. Devojke su se okupile na terenima Teniskog saveza Srbije u Impuls holu, a pod nadzorom selektorke Tatjane Ječmenice-Jevtić treniraju Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić i Vojislava Lukić.

Tatjana Jecmenica - Jevtic

Tatjana Jecmenica – Jevtic

Ženska teniska selekcija će sledećeg vikenda u prestonici Mađarske pokušati da se domogne plej-fa za popunu Svetske grupe B, a rivali će joj biti domaća selekcija i selekcija Austrije.

U Impuls holu trenira i Jelena Janković, koja ima izvesnih problema sa povredom, nalazi se pod terapijom i trenira smanjenim intenzitetom za nastupe na WTA turnirima koji slede. Jankovićeva i dalje oseća bolove u leđima, koji je sprečavaju da trenira punim intenzitetom.

Na terenima Teniskog saveza Srbije se nalazi i selektor Bogdan Obradović, koji na najbolji način koristi prisustvo Nenada Zimonjića, Filipa Krajinovića i Peđe Krstina da treniraju zajedno, pošto i Dejvis kup selekciju od 6-8. marta u Kraljevu očekuje duel protiv reprezentacije Hrvatske u okviru prvog kola Svetske grupe.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Peđa Krstin, Rang Lista, Teniserke, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.