30/01/13 - 13:38h

Fed kup: Jelena ipak igra protiv Slovačke!

 

Selektori ženskih Fed kup timova Slovačke i Srbije objavili su spiskove igračica koje će narednog vikenda igrati u niškom Čairu. Iako je planirala da se odmori, na spisku naše reprezentacije nalazi se i Jelena Janković. Pored nje, tu su i najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović, mlada Bojana Jovanovski i nova igračica u timu naše zemlje – Vesna Dolonc.

Ana Ivanović i Jelena Janković

Ana Ivanović i Jelena Janković

Prošlogodišnji finalista Fed kupa, reprezentacija Srbije će 9. i 10. februara u prvom kolu ovog takmičenja ugostiti Slovačku. Na spisku selektora Dejana Vraneša našle su se sve četiri igračice naše zemlje koje su u prvih 100 na WTA rang listi: Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc.
Iako je na Australijan Openu najavila odmor od reprezentacije, Jelena Janković je od toga odustala, pa će i ovoga puta igrati za našu zemlju. Vesna Dolonc je nedavno dobila dozvolu od ITF-a da nastupa za Fed kup naše tim zemlje, pa je u istom zamenila Aleksandru Krunić.
Matej Liptak, selektor Slovačke, prijavio je Dominiku Cibulkovu, Danijelu Hantuhovu, Magdalenu Ribarikovu i Janu Čepelovu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.