08/02/13 - 15:13h

Fed kup: Bojana i Hantuhova otvaraju program

 

Sutra i prekosutra u niškoj dvorani Čair na programu je meč Fed kupa između Srbije i Slovačke. Duel ove dve reprezentacije otvoriće od 14h Bojana Jovanovski i Daniela Hantuhova, a nakon toga na teren izlaze Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

Fed kup reprezentacije Slovačke i Srbije

Fed kup reprezentacije Slovačke i Srbije

Program u Čairu počinje u 14 časova, a danas je žrebom u Nišu odlučeno da prvi meč igraju Bojana Jovanovski i Daniela Hantuhova. Odmah nakon ovog duela na teren će izaći Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

U nedelju su na programu tri meča. Od 12h Jovanovski – Cibulkova, a zatim Dolonc – Hantuhova. Nakon singlova na teren će dublovi, a za našu reprezentaciju prijavljene su Vesna Dolonc i Aleksandra Krunić. One će za protivnice imati Magdalenu Ribarikovu i Janu Cepelovu.

Očekuje nas težak i uzbudljiv vikend. I pored povreda koje nas muče, mi imamo obavezu da se pred našim navijačima predstavimo u što boljem svetlu i damo sve od sebe kako bi došle do potrebne tri pobede. Osećam se malo bolje i iskreno se nadam da ću sutra biti u stanju da odigram dobro tokom čitavog susreta i donesem poen našoj reprezentaciji. Verujem da će kao i prošle sezone snaga tima biti jača od problema koje svaka od nas pojedinačno ima i da ćemo se u nedelju svi zajedno radovati. – rekla je Bojana Jovanovski.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski, Fed kup, Hale, Ivana Jorović, Srbija- Slovačka, Srpski teniski talenti, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti, Čair


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.