31/07/12 - 09:00h

Dublovi polovično: Nenad i Janko uspešni, Viktor i Novak završili takmičenje

 

Juče su se na terenima u Londonu našle dve srpske dubl kombinacije. Novak Đoković i Viktor Troicki su u prvom meču poraženi od Šveđana Brunstroma i i Linšteda, a nakon toga su Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević uspeli da se plasiraju u drugo kolo Olimpijskog turnira savladavši slovačku kombinaciju, Martina Klizana i Lukaša Lacka.

Nakon što je poražen u prvom kolu singla,Viktor Troicki definitivno ostaje bez šanse za medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Iako mu je dubl partner bio do skoro prvi teniser sveta Novak Đoković, naši reprezentativci su poraženi u prvom kolu dubl konkurencije. Švedska kombinacija koju čine Johan Brunstrom i Robert Linšted savladala je naše tenisere sa 2:0 u setovima, 7:6, 6:3.

Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević

Sa druge strane, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević bili su uspešni. Najbolji srpski dubl igrač i njegov partner savladali su Slovake Martina Kližana i Lukaša Lacka sa ubedljivih 6:3, 6:3. Već danas je pred njima novi duel, a sa druge strane mreže biće kanadska kombinacija koju čine Daniel Nestor i Vasek Pospišil.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dubl igrač, Janko Tipsarevic, London 2012, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Olimpijske igre, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.