05/09/20 - 14:51h

Drama na US Openu: Politička stvar

 

Juče se iza kulisa US Opena odigrala prava drama, a verzija je bilo nekoliko.


zimbio.com

Meč Adriana Manarina i Aleksandra Zvereva kasnio je, pa je pomeren i na kraju je počeo sa skoro tri sata zakašnjenja. Bilo je govorkanja o tome da je Manarino bojkotovao organizaciju zbog načina na koji je tretiran jer je bio u kontaktu sa zaraženim Benoom Perom, ali Francuz ističe da je stvar bila politička.

– Oko 14.30 pripremao sam se za meč. Tada mi je menadžer turnira došao i objasnio kako je državno odeljenja zdravstva preuzelo kontrolu nad gradskim odeljenjem. Grad mi je dozvolio da igramu nedelju, ali je država (Njujork) rekla kako sam bio u kontaktu sa zaraženim, te moram da budem u karantinu u mojoj sobi. To je značilo da ne mogu da izađem na teren i igram. Rekli su mi da su kontaktirali neke ljude kako bi videli da li odluka može da se promeni. Dosta napora je učinjeno, pomerili su meč i Saša Zverev je s tim bio saglasan, što je lepo od njega. – rekao je Manarino i dodao:

– Mnogo stvari se izdešavalo, a na meni je bilo da budem spreman za meč, ako mi dopuste da igram. Dao sam telefon treneru i rekao mu da on komunicira s njima. Zahvalan sam svim ljudima koji su mi omogućili da budem na terenu danas. Oko 16.30 sam čuo da ću moći da izađem na teren. Nažalost sam izgubio, ali sam srećan što sam igrao.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Adrijan Manarino, Grend Slem, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.