04/02/12 - 17:35h

Doktor Četojević: Gledao sam kako se ostvaruje Novakov dečački san!

 

Novak Đoković je na svom putu do vrha imao mnogo saradnika, ali doktor Igor Četojević ostaće posebno zapamćen. On je otkrio uzrok Novakovih alergija, propisao mu bezglutensku ishranu, nakon čega je srpski teniser postigao najbolje rezultate u karijeri i ostvario svoje dečačke snove.

Novak Djokovic, Vimbeldon

Novak Djoković

Novaka je video kao mladog čoveka posvećenog napretku i velikog radnika spremnog da se menja i nauči nešto novo. Kaže da su na turnirima čitali knjige, i da se često seća celog Novakovog tima. Šalili su se i smejali do suza, a za Novaka kaže i da je majstor za dobru atmosferu.

Na pitanje koliko je Đokoviću i Nadalu vremena potrebno da se oporave posle napora koji su imali u finalu Australian Opena, doktor Četojević izjavio je da ne bi mogao da precizira, ali da postoje tehnike rada koje je primenjivao dok je radio sa Novakom, tehnike koje ubrzavaju proces regeneracije i čišćenja od nagomilanih toksina posle meča. Kaže da je za oporavak neophodan i dobar san.

Posle saradnje sa Novakom imao je kontakte i sa mnogim vrhunskim sportistima kojima je Nole uzor. Kaže da mu je bilo zadovoljstvo da gleda nasmejanu omladinu u Beogradu posle Novakovog osvajanja Vimbldona. Novakov ostvaren san je doneo radost u mnoge domove, a doktor Četojević je siguran da će toga biti još.

( Tenis Uživo, Tamara Popov )

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri


Komentari: 2

 
Goran February 7, 2012 Odgovori

Hvala doktoru na dijeti ali lavlje srce mu je dala geneza autenticnog Srbina, to moze da zahvali mami i tati. Hvala Nole do neba, sto sam tvoj savremenik.

 
UKI I BAKA GORDANA February 11, 2012 Odgovori

NOLE, NAJBOLJI SI, VOLIMO TE I NAVIJAMO SVIM SRCEM ZA TEBE. UKI OD DRUGE GODINE DRZI REKET I IGRA, KAZE DA SE ZOVE NOLE( SADA IMA PET GODINA I MALO POSUSTAJE SA TENISOM, PA IGRAO JE TRI GODINE I DAN I NOC TENIS), ALI CIM KRENE NEKI MEC ON UZIMA REKET I IGRA PO KUCI…TREBA MU DOBAR TRENER DA KRENE TVOJIM PUTEM, POZDRAV

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.