07/10/15 - 12:53h

Đokovići osvajaju Kineski zid! (foto)

 


Period kada nemaju obaveze na ATP turniru u Pekingu, Novak i Đorđe Đoković iskoristili su da u drustvu i trećeg brata Marka, kao i ostatka stručnog staba, posete čuveni Kineski zid.

Novak je odlučio da se malo opusti, da ostavi reket u stranu i da u društvu svoga tima poseti jednu od najvećih znamenitosti Kine, što su i ovekovečili na fotografijama.

Najbolji teniser sveta je u toku jučerašnjeg dana ostvario dvostruku pobedu na turniru u kineskoj prestonici, najpre je savladao Italijana Simonea Bolelija u singlu, a potom je bio uspešan i u konkurenciji dublova, gde je trijumfovao u paru sa bratom, Đorđem.

Đokovića sutra očekuju nova iskušenja u pohodu na odbranu titule, a za rivala u drugom kolu imaće malo poznatog Kineza Že Žanga, koji zauzima 219. poziciju i za nastup u Pekingu dobio je specijalnu pozivnicu organizatora.

Novak će potom ponovo izaći na teren i pokušati da u tandemu sa bratom Đorđem napravi podvig i savlada vimbldonske šampione u konkurenciji parova, Vaseka Pospišila i Džeka Soka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP Rang Lista, ATP u Pekingu, Djordje Djoković, Drugo Kolo, Dubl igrač, Marko Djoković, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.