31/03/19 - 15:21h

Đoković: Zahvalan sam Jeleni na svemu

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je zahvalan svojoj supruzi Jeleni na svemu što je uradila za njega i za to da njihova veza opstane.


Izvor: alo.rs

Đoković je Britancu Džeju Šetiju pričao o nekim detaljima iz svog privatnog života.

– Ja ne verujem da je išta nemoguće, verujem da je sve moguće. Sa svojom suprugom sam godinama bio u vezi, od svoje 18 godine. Tada smo počeli da se zabavljamo, ona se tada takođe bavila tenisom. Znali smo se pet godina pre nego što smo počeli da se zabavljamo, potom je ona otišla na studije u Milano, a manje-više u istom periodu sam ja stigao u Monako, gde se preselio moj trener. Milano je blizu, pa je često dolazila. – rekao je Novak i nastavio:

– Zahvalan sam joj na svemu što je uradila kako bi naša veza opstala. Ona me je upoznala sa jogom, još u danima kada je studirala. Ona mnogo čita, čita sve i svašta, voli i da piše, zanima je novinarstvo. Sećam se kada sam bio mlad, od svojih roditelja i svoje teniske majke (Jelena Genčić prim. prev.) naučio sam kako da stvari stavim na papir. To je bilo lepo, ali je vremenom iščezlo. Jelena me podseća na to, počeo sam to opet da radim i osetio sam se veoma dobro. Osetio sam da na taj način mogu da izbacim mnogo toga što se nalazi u meni.

Novak će deo teniseke sezone koji se igra na šljaci započeti na Mastersu u Monte Karlu koji startuje 14. aprila.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.