21/12/18 - 12:47h

Đoković: Volim tenis svim srcem, ali ne mogu poneti pehare u grob

 

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je u intervjuu za ShortList na koji način mu je veza sa prirodom pomogla da prevaziđe težak period u karijeri.


Novak Djokovic

On se podsetio teškog početka 2018. godine i istakao da mu je povezanost sa prirodom mnogo pomogla da se vrati na teren.

– Bio sam u teškoj situaciji, bilo je to mračno vreme za mene. Izgubio sam u prvom kolu na dva turnira i razmišljao sam da li želim da igram tenis. Osećao sam kao da se zidovi skupljaju oko mene. – rekao je Novak i dodao:

– Osetio sam da moram da se vratim prirodi, da obnovim tu vezu. Otišao sam na odmor sa porodicom. Dok sam odmarao na plaži osetio sam talas energije. Bilo je toliko jednostavno. Uveren sam da postoji čitav svet vanfizičkog o kome ne znam mnogo. Nismo ni svesni šta smo sve sposobni, a ja sam uveren da telepatijom i telekinezom možemo mnogo. Tenis je moja ljubav, ali želim da ga koristim kao platformu zahvaljujući kojoj ću da ostvarim nešto više. Mnogi će reći – On je teniser, šta on zna o hrani ili ljubavi ili meditaciji ili nauci. Ali sve to me privlači. Volim tenis svim srcem, ali ne mogu poneti pehare u grob.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.