12/11/15 - 20:46h

Đoković uticao da ABA liga ne ostane bez predstavnika u Evroligi?

 


Srpski teniser Novak Đoković je, kako navode brojni mediji ovih dana, pomogao da košarkaška liga sa Jadrana ne ostane bez svog predstavnika u novoj Evroligi. ABA ligu će da sponzoriše IMG kompanija koja se inače bavi sponzorstvima, finansiranjem nekih njima interesantnih poduhvata, konsaltingom, menadžmentom, licencama itd.

Nole

Novak Đoković je uvek naglašavao značaj sporta u zemlji Srbiji, jer već godinama unazad ova mala zemlja je uspela da iznedri sve same šampione. Nije čudno što sada koristi svoj uticaj da pomogne u njegovom pozitivnom promovisanju. Novak je jedan od glavnih klijenata ove kompanije, s obzirom da ona aktivno sarađuje sa sportistima, ljudima iz sveta mode, sponzoriše događaje.

Šesnaest ekipa će učestvovati u Evroligi, od čega je 11 mesta već zagarantovano, a u preostalih 5 bi mogla da se nađe ekipa koja bi predstavljala ABA ligu. Očekuje se da će predstavnik ove lige ipak obezbediti svoje mesto u novoj Evroligi. IMG kompanija će tako “ubrizgati” 630 miliona u Evroligu, što dovoljno govori o njenoj moći i uticaju koji može da izvrši da ABA ne ostane bez predstavnika.

Ovih dana će se pregovarati o tome koje ekipe su finalni učesnici, a mi se iskreno nadamo da srpska košarka neće biti izneverena, jer da postoji kvalitet, postoji! Svakako želimo imati predstavnika u Evroligi.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.