02/02/18 - 23:39h

Đoković o operaciji: Mala intervencija, idem ka oporavku

 

Srpski teniser Novak Đoković podelio je ne društvenim mrežama informaciju i hirurškoj intervenciji koju je imao pre nekoliko dana.


izvor: facebook.com

– Dragi moji, želeo bih da podelim sa vama novosti o mom oporavku. Već dve godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim…. Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presečem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od lekara. – napisao je Đoković i dodao:

– Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osećao bol. Pokušao sam da se takmičim na Australian openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam. Dogovorio sam se sa timom da ću posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i verujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izadjem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam.

Naredni turnir u kalendaru srpskog asa je u Indijan Velsu početkom marta, ali još uvek nije poznato hoće li nastupiti.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.