08/05/18 - 10:41h

Đoković: Ne žalim ni za čim, sve je to život

 


Najbolji srpski teniser Novak Đoković je nakon pobede u prvom kolu Mastersa u Madridu izjavio da ga je sve što mu se dešavalo učinilo jačim.


Twitter

Novak je nakon meča protiv Keja Nišikorija rekao da mu je ta pobeda trebala da bi vratio samopouzdanje i da bolji start nije mogao poželeti.

U njegov time neće se vraćati Boris Beker, a Srbinu je drago što su pored njega Marijan Vajda i Gebhard Fil Grič.

– Biće nam potrebno malo vremena da stignemo do igre kakvu želim. Iako me znaju veoma dobro, nedostaju nam mečevi, koji su najbolji trening koji možete da imate. Sada se osećam mnogo bolje povodom svega što se dešava na terenu i svega što ima veze sa tenisom. Stisao sam zube i prošao kroz sve probleme koje sam imao… Igrao sam Australiju, a nisam bio spreman, onda sam imao operaciju… Suočio sam se sa nečim novim. Međutim, ne žalim ni za čim. Sve je to život. To je nešto što je trebalo da mi se desi kako bih postao jači, naučio neke lekcije… Na kraju sam zahvalan, postoje i gore stvari u životu. – rekao je Đoković i dodao:

– Otkako sam obezbedio mesto među najboljih 10, deceniju nisam napuštao to društvi. To je nešto na šta sam ponosan. Sada trpim posledice. Nije lako. S vremenom počnete da se preispitujete. Ostvario sam toliko toga, a sada moram ispočetka. Izazovno je, ali je istovremeno i predivno.

12. igrač sveta se u drugom kolu sastaje sa sa boljim iz duela Danilo MedvedevKajl Edmund.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Masters, Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari