13/11/15 - 20:09h

Đoković i pepeo pretvara u plamen! (Video)

 

Koliko ste puta bili na ivici zdravog razuma gledajući mečeve srpske dike i ponosa Novaka Đokovića? Verujem, nebrojeno puta. Nije lako preživeti sve te poene, sve te ključne trenutke, sve rizične uglove, sve lopte na granici, sve izgubljene, a na kraju dobijene mečeve. Da li je iko ikada u tenisu pravio takve majstorije na terenu? Ne, draga publiko, niko i nikada. Jer, takvu mrvicu ludila može posedovati samo jedan Srbin. Biti dovoljno lud da proba volej kroz noge na meč lopti, a dovoljno genijalan da taj momenat iskoristi i iz sigurne provalije zapreti gravitaciji i ide samo gore i napred! Upoznajte Novaka Đokovića, genijalnog umetnika, maestra u spašavanju meč lopti i virtouza s reketom.

Novak

Do kojih granica ide sve to, vrlo je impresivno. Iz istih razloga, pred vama je video koji dokazuje sve što sam rekla. Bez rizika ne profitira niko. Tačno. Ali je pitanje koji je optimalan rizik koji može neko na terenu prepunom očiju gladnih tenisa i fantastičnih poena da podnese uspešno. Nikada se ne zna. Mnogo je kvalitetnih igrača na terenu. Igra se brzo. Igra se agresivno.

Ali, niko taj rizik ne prihvata sa lakoćom kao što to čini momak iz Beograda. I niko se uspešnije ne nosi sa tim. Znate, možete biti Novak Đoković i raditi to protiv bilo koga. Ali biti neko ko igra nasuprot Novaka i raditi to što on radi, e, to je rizik koji, verujte mi, ne želite prihvatiti, ma kakva da je satisfakija.

Novak Djokovic...The art of saving match points (HD)

To su trenuci kada nacija kliče, publika uživo rasplamsava atmosferu, ceo svet se divi. Tu ste, na korak od poraza. Ali, udahnete duboko, stisnete pesnicu i verujete. Molite se da taj jedan poen bude čudo koje ste čekali da vas probudi u meču. Molite za svaki milimetar kojim je lopta bliža vašoj strani terena, molite za magiju. I u tom žaru borbe, vaša volja, istrajnost i šampionska intuicija se poklope, gurnu vas napred, uteraju strah protivniku, a vama daju krila. I letite do pobede! Magično! Nestvarno, kao Novak Đoković.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Mirko November 14, 2015 Odgovori

Sjajan clanak!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.