05/11/13 - 21:25h

Đoković – Federer live prenos (21h) – Gledajte direktan prenos

 

Skoro godinu dana prošlo je bez njihovih susreta, a sada će se u roku od samo četiri dana sastati po drugi put. Novak Đoković i Rodžer Federer igraće jedan protiv drugog u grupi B na završnom Mastersu u Londonu. Ovaj duel igra se u večernjem terminu, tačnije u 21h, a direktan prenos možete gledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Ovo će i za Novaka, i za Rožera biti prvi meč na ovogodišnjem Mastersu u Londonu, a pre nego što su doputovali u Veliku Britaniju, oboje su učestvovali na turniru iz serije 1000 koji je igran u Parizu. Rodžer Federer je takmičenje završio u polufinalu, izgubivši od Novaka Đokovića, koji je dan kasnije došao do titule u gradu svetlosti.

Prvi meč u ovoj grupi već su odigrali Huan Martin Del Potro i Rišar Gaske, a nakon što je sa 2:1 u setovima porazio Francuza, Del Potro se nalazi na prvom mestu u grupi B.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Trideset puta su se do sada sastajali Đoković i Federer, a kao što je već spomenuto, njihov poslednji duel igran je pre samo četiri dana. Naš teniser je u polufinalu Mastersa u Parizu slavio sa 4:6, 6:3, 6:2, a pre toga slavio je protiv Rodžera upravo u Londonu.

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za Novaka u ovom meču!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Direktan prenos, Live Prenos, Masters, Masters u Londonu, Novak Djoković, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.